Kymmenen ominaisuutta Titanium

Pieni tiheys, suuri ominaislujuus: titaani-metallitiheys 4,51 g / cm3, korkeampi kuin alumiini alhaisempi kuin teräs, kupari ja nikkeli, mutta ensimmäisen metallin voimakkuuden suhde.


Korroosiota kestävä: titaani on erittäin aktiivinen metalli ja sen tasapainopotentiaali on alhainen ja termodynaamisen väliaineen korroosionkestävyys. Itse asiassa titaani monissa väliaineissa on hyvin stabiili hapettimessa, neutraalissa ja heikosti pelkistävässä väliaineessa, kuten titaani on korroosionkestävää.


Hyvä lämmönkestävyys: uuden titaanin pitkäaikainen käyttö vähintään 600 ° C: n lämpötilassa.


Vähäisen lämpötilan kestävyys: Titanium Alloy TA7 - (Ti 5Al-2.5Sn) TC4 (Ti-6Al-4V) ja Ti-2.5Zr-1.5Mo, jota edustaa matalan lämpötilan titaaniseos, sen lujuus laskiessa lämpötilan nousu, ei ole suuri. -196-253 ℃ alhainen lämpötila hyvän kestokyvyn ja sitkeyden säilyttämiseksi, jotta vältetään kylmämetallin hauras, ihanteellinen materiaali kryogeenisille aluksille, säiliöille ja muille laitteille.


Vaimennusvaatimukset: metallinen titaani mekaanisella värähtelyllä, sähköinen värähtely ja aika pisin teräs, kuparimetalli verrattuna sen tärinän vaimennukseen.


Ei-magneettinen, myrkytön: titaani on ei-magneettista metallia, suurta magneettikenttää ei magnetoida, ei-myrkyllinen ja ihmisen kudos ja veri ovat hyvää yhteensopivuutta, joten lääkäri.


Sen myötörajan lujuus lähellä: titaanipitoisuuden (vetolujuus / lujuuslujuus) suorituskyky, mikä osoittaa, että titaanimateriaalin muovinen muodonmuutos muodostaa. Koska titaanituotto raja ja elastinen moduuli-suhde, kun titaani valettu joustavuus.


Exchanger-suorituskyky: metalli-titaanin lämmönjohtavuuskerroin, vaikkakin alempana kuin hiiliteräksestä ja kuparista, mutta koska titaani on erinomainen korroosionkestävyys, niin seinämän paksuus voi olla huomattavasti ohennusta, pisaroittain kondensoitumista ja pinnalla höyryllä lämmönvaihdin, vähentää hiutaleita ryhmä, liian pinnallinen skaalaus voi myös vähentää lämpöresistanssia, titaani lämmönvaihdin suorituskyky parani merkittävästi.


Elastisuuden alhainen kimmomoduuli: titaanin 106.4GMPa kimmomoduuli, huoneenlämmössä, kun 57% terästä.


Tulostusominaisuudet: titaani on erittäin aktiivinen metalli, kemiallisesti reagoiva korkeissa lämpötiloissa voidaan käyttää monien elementtien ja yhdisteiden kanssa. Titaanimetri viittaa pääasiassa korkeaan lämpötilaan reaktiossa hiilen, vedyn, typen, hapen kanssa.