Kuinka mitata titanium kiinnike

QQ截图20180417091510_副本.png Tarkkuuden mittaamiseen käytettävien titaani-kiinnittimien suosittelemme Digital Vernier Callipersin ja Thread Gauge -tekniikan käyttöä mittaamaan lankaa.


TITANIUM-PISTOKSEN MITTAAMINEN


Varren halkaisija

Tätä kutsutaan myös suuremmaksi läpimitalta. Titaanipultin läpimitta on tangon halkaisija, ilmaistuna millimetreinä metrisiin titaanipultteihin . Koska tämä on suunnilleen sama kuin Major- tai Thread-halkaisija, langan halkaisijan mittausta voidaan käyttää täysin kierteisiin titaani-pultteihin .

 

Varren pituus

Titanium kiinnittimen pituus mitataan siitä, mistä materiaalin pinnan oletetaan olevan, titaanin kiinnittimen päähän. Titaanikiinnittimille, joissa pään päällä on yleensä pinnan yläpuolella, mittaus on suoraan pään alla titaanin kiinnittimen päästä. Titaani-kiinnikkeille, jotka on suunniteltu laskettaviksi, mittaus tehdään pään kohdasta, jossa materiaalin pinta on titaanin kiinnittimen päähän .

 

Thread Pitch

Metriset titaanikiinnittimet on määritetty lankaheijastimella lanka-arvon sijasta. Kierteen korkeus on millimetreinä ilmaistujen kierteiden välinen etäisyys (mitattuna titaanin kiinnittimen pituudelle). Esimerkiksi kierteen nousu 1,5 tarkoittaa, että langan ja seuraavan välinen etäisyys on 1,5 mm. Yleisesti pienemmillä titaanikiinnittimillä on hienompi lanka, joten niillä on pienempi kierteen nousu.

QQ截图20180417091540.png