Titaanipultin ja ruuvin välinen ero

Titaaniruuvi ei ole universaalisesti hyväksytty   titaanipultti . Yksinkertainen ero on se, että titaanipultti kulkee alustan läpi ja ottaa a   titaani- mutteri toisella puolella, kun taas a   titaaniruuvi ei ota titaanista mutteria, koska se suoraa suoraan substraattiin (a   titaaniruuvi ruuvit johonkin, a   titaanipulttipultit yhdistävät useita asioita). Joten, kuten pääsääntöisesti, kun ostat paketin "   titaaniruuveja ", joita et uskonut   titaani pähkinät sisällytettäisiin, mutta   titaanipultteja myydään usein vastaavan titaani- mutterin kanssa . Osa hämmennystä tästä johtuu todennäköisesti alueellisista tai dialektisistä eroista. Käsikirjan käsikirja kuvaa eroa seuraavasti:


Titaanipultti on ulkokierteinen titaanin kiinnitin, joka on suunniteltu koottavien osien reikien sisään työntymiseen ja jota tavallisesti on tarkoitus kiristää tai vapauttaa titaanimutterin kiinnittämällä . Titaaniruuvi on ulkokierteinen titaanin kiinnitin, joka voidaan asentaa ruuveihin kootuissa osissa, joka on yhteensopiva valmiiksi muotoillun sisäjohdon kanssa tai joka muodostaa oman kierteensa ja joka kiristetään tai vapautetaan pään vetämisellä. Ulkopuolisella kierteisellä titaanin kiinnittimellä, joka estetään kääntämästä kokoonpanon aikana ja joka voidaan kiristää tai vapauttaa vain titaanimutterin vääntömomentamalla, on titaanipultti . (Esimerkki: titaaniset pyöreät pultit , titaanirunkoiset pultit , titaani- auranpultit .) Titaaniruuvi on ulkokäyttöinen titaani kierteinen kiinnike, jolla on kierteinen muoto, joka kieltää kokoonpanon titaanipultilla, jolla on suora lanka, jonka pituus on useita. (Esimerkki: titaanipuu- ruuveja , titaaniruuveja .)


Tämä erottelu vastaa ASME B18.2.1: n ja joitain sanaston määritelmiä titaaniruuvi ja titaanipultti .


Kysymys siitä, mikä on titaaniruuvi ja mikä on titaanipultti, ei ole täysin ratkaistu Käsikirjan käsikirjan erottelulla, mutta sekaannusvaatimusten, erottelun joidenkin osien epäselvyyden ja käytön vaihteluiden vuoksi.