Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd sijaitsee National High-tech-ja uusi materiaali alan perustan, joka on perustettu Kiinan "Titanium laakso" -Bojo kaupunki. Yrityksemme on tekninen ja innovatiivinen yritys, joka on erikoistunut erilaisten titaanin tai harvinaisten metallituotteiden tutkimiseen, tuotantoon ja koneistukseen.

Liiketoiminta-alueemme kattavat Ti-ruuveja, Ti-pultteja, Ti-standardin kiinnittimiä, Ti-saumoja, Ti-lankoja, Ti-tavaroita, Ti-laippoja, erilaisia koneistettuja Ti-komponentteja, Ti-levyjä, Ti-putkia, kyynärpäitä ja Ti-laitteita. Tuotteitamme käytetään laajasti petrokemian, elektrolyysin ja galvanoinnin, laivamekanismin, meriveden suolanpoiston, urheiluvälineiden ja Ti-käsityöalojen aloilla.

Yrityksemme omistaa CNC-sorvit, sahauskoneet, höyläkoneet, lyönti-, porauskoneet, jyrsinkoneet, CNC-työstökoneet ja muut mekaaniset käsittelylaitteet. Vuosien kertymisen ja kehityksen ansiosta yhtiömme on aina toiminut laadukkaimmalla menetelmällä ja korostanut tekniikan ja laitteiden synkronista päivitystä. Olemme tiukasti kansallisen standardin, kansainvälisen standardin ja teollisuusstandardin mukaisia teknologian suhteen ja kiinnitämme samalla huomiota erinomaisten teknikoiden koulutukseen ja absorptioon. Kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaidemme tyydyttämiseksi yrityksemme lisää yhä uusia laitteita. Tällä hetkellä työstöprosessimme ovat kattavampia, tuotantokapasiteetti kykenee vastaamaan eri työstövaatimuksiin.

Tällä hetkellä yritys on aktiivisesti ISO9001: 2000 laatujärjestelmä. Valmistamme ISO-standardin mukaiset raaka-aineiden hankinta-, tuotantoprosessit, tarkastukset, toimitukset ja myynnin jälkeiset säännöt. Jotta varmistetaan tuotteiden laatu ja hyväksyttävät yhä useammat asiakkaat.

Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd pitää "Rehellinen ja luotettava, itsensä kehittäminen, laatu eniten, pyrkiä parhaansa", koska meidän hallintaa filosofia, pyrkivät tekemään yhteistyötä maailmanlaajuisesti asiakkaiden win-win-tilanne, kehittää yhdessä meidän keskinäinen valoisa tulevaisuus!